Beleggingskans: 33 nieuwbouw bedrijfsunits

Kaatsheuvel, Noord-Brabant

‘Kwalitatief hoogwaardige bedrijfsruimtes zijn zeer schaars en bieden bescherming tegen inflatie’

Businesspark Kaatsheuvel: centraal en energie-efficiënt in hartje Brabant

Businesspark Kaatsheuvel is een modern bedrijfsverzamelcomplex bestaande uit 33 -nog te realiseren- bedrijfsunits. Met deze ontwikkeling wordt ingespeeld op de groeiende vraag naar duurzame bedrijfsruimtes in het hart van Brabant. De centrale ligging, het grote tekort, alsmede de energie-efficiëntie van dit project, draagt bij aan een gunstige geprognosticeerde verhuurbaarheid van de units.

Veelgestelde vragen

Businesspark Kaatsheuvel wordt naar verwachting rondom de bouwvak van 2024 opgeleverd.

De berekening van het Bruto Aanvangs Rendement is gebaseerd op de verwachte netto huurinkomsten ten opzichte van de koopsom (v.o.n.). De huursommen van de bedrijfsunits zijn vastgesteld door Saris & Partners Makelaars, een toonaangevende makelaar gespecialiseerd in bedrijfspanden in de regio Den Bosch.

Geen enkele investering is zonder risico. Daar staat tegenover dat de verhuurbaarheid van moderne en duurzame bedijfsunits optimaal is vanwege de enorme krapte op de Nederlandse bedrijfsruimtemarkt. Daarnaast zijn de huurinkomsten volledig indexeerbaar.

Ja, de technische specificaties van het project staan omschreven in de brochure, welke via deze link aangevraagd kan worden.

Ja, u wordt volledig eigenaar van uw bedrijfsunit(s). Het complex wordt gerealiseerd op eigen grond.

De VvE beheert het onderhoud van het casco van de bedrijfsunits. Wanneer u kiest voor casco verhuur, heeft u nagenoeg geen omkijken naar het beheer van uw unit(s).

U heeft de vrijheid om de verhuur zelf te regelen. Mocht u hierbij ondersteuning wensen, dan kunnen wij u in contact brengen met de lokale makelaar om u te assisteren.

Ja, dat is vooralsnog mogelijk. U kunt een vrijblijvende optie nemen op een (of meerdere) unit(s) voor een periode van 3 dagen.

De bedrijfsunits worden casco opgeleverd. U kunt uw unit(s) naar eigen wens en inzicht afwerken.

  1. Vraag de actuele prijslijst aan bij een van onze verkoopvertegenwoordigers
  2. Kies een of meerdere bedrijfsruimtes
  3. Plaats een vrijblijvende reservering (max 3 dagen) indien u nog vragen heeft
  4. Ontvang de concept koopovereenkomst indien u tot aankoop over wilt gaan
  5. Onderteken de koopovereenkomst
  6. Ontvang een uitnodiging van de Notaris
  7. Word definitief eigenaar nadat de overdacht van de kavel heeft plaatsgevonden

Dit project wordt begeleid door DGF Notarissen te Kaatsheuvel.

Bij de aankoop van een nieuwbouw bedrijfsruimte profiteert u van een ‘vrij op naam’ (v.o.n.) koopsom. Dit betekent dat u geen overdrachtsbelasting hoeft te betalen. Houd er wel rekening mee dat de koopsom exclusief BTW is vermeld. Als zakelijke investeerder heeft u de mogelijkheid om deze BTW te verrekenen in uw omzetbelastingaangifte. Ook als particuliere investeerder kunt u de BTW verrekenen door een BTW-nummer aan te vragen. Voor specifieke regelgeving en mogelijkheden adviseren wij u om contact op te nemen met de Belastingdienst of een fiscaal adviseur.

Wij kunnen u in contact brengen met een geldverstrekker die dit type investering vanaf €50.000 financiert. Aangezien de bedrijfsunits al beschikbaar zijn vanaf €109.000, wordt het financieren van uw investering een haalbare en aantrekkelijke optie.

Persoonlijke begeleiding bij iedere aankoop

Bij Aureum Vastgoed staat u als investeerder centraal. Wij begrijpen dat elke investering uniek is, net als uw financiële doelen en verwachtingen. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige investeringsmogelijkheden, maar ook persoonlijke begeleiding bij elke stap van het proces. Of u nu een beginnende investeerder bent of al jarenlange ervaring heeft, onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u het maximale uit uw investering haalt.

Download de brochure

Wilt u wellicht investeren in Businesspark Kaatsheuvel? Laat hieronder uw gegevens achter. U ontvangt de brochure geheel vrijblijvend in uw mailbox.

Meld u gratis aan

Wij bieden beleggingen aan die niet beschikbaar zijn op openbare marktplaatsen. Meld u gratis aan.