Voor toegewijde DGA's en vermogende particulieren - BEPERKTE BESCHIKBAARHEID!

Uitzonderlijke Kans: Binnen 5 Maanden Uw Ideale Beleggingspand Met Aureum's Off-Market Investeringsprogramma

Krijg Toegang tot de Beste Off-market Vastgoeddeals Profiteer van allesomvattende Professionele Begeleiding Teken uw Eerste Koopovereenkomst binnen 5 Maanden Bouw een Solide Vastgoedportefeuille op

Een 1-op-1 Off-market Investerings­programma voor DGA’s en Vermogende Particulieren

Groeistrategie en begeleiding op maat

Elk aankooptraject 100% uit handen genomen

Uw eerste koopovereenkomst binnen 5 maanden

E. van der Meer
Volledige peace of mind
Lees verder
Ik ben zeer onder de indruk van de objecten en uitgebreide due diligences die Aureum voor mijn investeringen heeft verzorgd. Niets werd aan het toeval overgelaten. Ook al duurde sommige aankooptrajecten lang, ik had bij de notaris steeds volledige peace of mind. Geweldig gedaan!
T. Verhoeven
Aureum is een partner waar je op kunt bouwen!
Lees verder
Zelden een team meegemaakt dat zo goed op de hoogte is van overheidsbeleid en specifieke regelgevingen omtrent vastgoedbeleggingen. Van begin tot eind voelde het aankoopproces vertrouwd. Aureum is een partner waar je op kunt bouwen.
F. van Dijck
Ik ga mijn portefeuille verder uitbreiden
Lees verder
Ik heb al zes jaar goed en persoonlijk contact met Aureum Vastgoed. Bram heeft me door de jaren heen enorm geholpen in het maken van de juiste beleggingskeuzes. Inmiddels ben ik tevreden eigenaar van meerdere verhuurappartementen en zal mijn portefeuille de komende jaren verder gaan uitbreiden. Zeer tevreden!

Maak gebruik van onze Bewezen Blauwdruk voor het Succesvol realiseren van uw Vastgoedaankopen en Portefeuilles

Benut de Meest Exclusieve Off-Market Deals - Inclusief Aankoopgarantie *

Nog 9 plaatsen beschikbaar
0
Jaar actief
100 m+
Gerealiseerd transactievolume

Een greep uit Succesvolle Aankopen van Objecten en Portefeuilles

Wooncomplex Capelle a/d IJssel

Transformatie, 120 appartementen

Bedrijfsverzamel­complex Bavel

7 bedrijfsunits

Wooncomplex Rotterdam

Transformatie, 25 appartementen

Wooncomplex Hilversum

Transformatie, 38 appartementen

Wooncomplex Ede

Nieuwbouw, 63 appartementen

Wooncomplex Deventer

Transformatie, 24 appartementen

Wooncomplex Maastricht

40 appartementen

Wooncomplex Eindhoven

14 appartementen

Wooncomplex Nijmegen

18 appartementen

Wooncomplex Eindhoven

13 studio’s

Wooncomplex Breda

7 appartementen

Wooncomplex Eindhoven

17 appartementen

Over Ons

Aureum Vastgoed

Aureum Vastgoed, met ruim 7 jaar ervaring in de vastgoedbelegging sector, staat synoniem voor expertise, vertrouwen en resultaatgerichte investeringsstrategieën. Wij ontwikkelen langdurige, betekenisvolle relaties met een zorgvuldig gekozen groep cliënten, met als doel persoonlijke investeringsambities te kunnen realiseren.

Al tientallen portefeuilles succesvol opgebouwd

€441M+ gerealiseerd transactievolume

Veelgestelde Vragen

Wij werken samen met DGA’s en vermogende particulieren die de ambitie hebben om op termijn een solide vastgoedportefeuille op te bouwen of uit te breiden. Wij passen de samenwerking aan op ieder ervaringsniveau.

Ons track record gecombineerd met een persoonlijke benadering, diepgaande marktkennis, toegang tot exclusieve vastgoedaanbiedingen en garantie op een eerste aankoop binnen 6 maanden, onderscheidt ons.

We zijn zeer selectief om de kwaliteit en effectiviteit van onze dienstverlening te waarborgen. De geschiktheid voor een samenwerking wordt bepaald tijdens een persoonlijke intake, waarbij we kijken naar uw specifieke behoeften en de mate waarin wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw doelstellingen. Deze intake helpt u en ons te bepalen of er een wederzijdse match is

Voor gedetailleerde informatie over onze aanpak, inclusief de kostenstructuur, nodigen wij u uit om een Persoonlijk Investeringsoverleg te reserveren. Tijdens dit gesprek ontdekt u hoe wij ons volledig inzetten voor het realiseren van ambitieuze doelstellingen, met een strategie die zich focust op stabiele resultaten en aanzienlijke vermogensgroei.

Uw pad naar een succesvolle vastgoedinvestering begint met een persoonlijk investeringsoverleg, waar we uw ambities en strategie verkennen. Na deze intake, en bij een wederzijdse match, ondertekent u onze offerte en betaalt u een voorschot om onze samenwerking te bekrachtigen. Na een uitgebreide 1-op-1 kennissessie ontvangt u vervolgens de eerste zorgvuldig geselecteerde investeringsvoorstellen. Dit markeert de eerste stap naar een langdurige en succesvolle samenwerking.

Elke samenwerking wordt zorgvuldig afgestemd op de individuele doelen en ervaring van de investeerder, waarbij we streven naar een langdurige relatie die gericht is op uw succes

We ontsluiten diverse types vastgoed, waaronder residentieel, bedrijfshallen, retail en zorgvastgoed. Elk type vastgoed wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van potentieel rendement en groeimogelijkheden.

We hanteren een proactieve benadering van marktveranderingen door middel van gedegen marktanalyses, het volgen van economische trends en het spreiden van investeringen.

Naast het begeleiden van de aankoop, bieden wij investeerders ondersteuning bij de overgang naar vastgoedbeheer en leveren wij strategisch advies voor duurzame vermogensopbouw op de lange termijn

Zet de Eerste Stap: Download de Brochure van het Off-market Investerings Programma *

* Let op:  beperkte beschikbaarheid!

Download de brochure

Wilt u wellicht deelnemen aan het Off-market Investment Programma van Aureum Vastgoed? Laat hieronder uw gegevens achter. U ontvangt de brochure geheel vrijblijvend in uw mailbox.

Meld u gratis aan

Wij bieden beleggingen aan die niet beschikbaar zijn op openbare marktplaatsen. Meld u gratis aan.