UW eigen succesvolle vastgoedportefeuille opbouwen?

Geef Ons 30 Minuten & Ontdek Hoe U Versneld Uw Eigen Stabiel Renderende Vastgoedportefeuille Opbouwt — Zonder Stress Of Complexe Handelingen

In één gesprek leggen we uit hoe u zorgeloos uw eigen solide vastgoedportfolio realiseert, zonder al het ingewikkelde en tijdrovende werk dat er bij komt kijken

Al tientallen portefeuilles succesvol opgebouwd

€441M+ gerealiseerd transactievolume

Garantie op aankoop binnen 6 maanden

Uitsluitend voor de toegewijde belegger

E. van der Meer
Volledige peace of mind
Lees verder
Ik ben zeer onder de indruk van de objecten en uitgebreide due diligences die Aureum voor mijn investeringen heeft verzorgd. Niets werd aan het toeval overgelaten. Ook al duurde sommige aankooptrajecten lang, ik had bij de notaris steeds volledige peace of mind. Geweldig gedaan!
T. Verhoeven
Aureum is een partner waar je op kunt bouwen!
Lees verder
Zelden een team meegemaakt dat zo goed op de hoogte is van overheidsbeleid en specifieke regelgevingen omtrent vastgoedbeleggingen. Van begin tot eind voelde het aankoopproces vertrouwd. Aureum is een partner waar je op kunt bouwen.
F. van Dijck
Ik ga mijn portefeuille verder uitbreiden
Lees verder
Ik heb al zes jaar goed en persoonlijk contact met Aureum Vastgoed. Bram heeft me door de jaren heen enorm geholpen in het maken van de juiste beleggingskeuzes. Inmiddels ben ik tevreden eigenaar van meerdere verhuurappartementen en zal mijn portefeuille de komende jaren verder gaan uitbreiden. Zeer tevreden!

Een op-maat gemaakte route naar succes voor DGA’s en vermogende individuen

Aureum levert al jaren de sleutel tot exclusieve off-market vastgoedkansen, volledig afgestemd op de behoeften van toegewijde DGA’s en vermogende beleggers. Via ons professionele netwerk, specialistische kennis, en uitgebreide private acquisitiedata, versnelt u uw groei naar een substantiële vastgoedportefeuille. En dat op uiterst transparante en degelijke wijze met uitzicht op stabiele rendementen. Onze full-service aanpak betekent:

Exclusiviteit Gegarandeerd: Uitsluitend Toegankelijk voor de Meest Gedreven Beleggers

Bij Aureum is exclusiviteit een kernwaarde die weerspiegeld wordt in onze service. We werken daarom uitsluitend samen met de meest toegewijde en gedreven beleggers. Dit strikte selectiecriterium zorgt ervoor dat wij ons volledig kunnen inzetten voor het realiseren van serieuze doelstellingen, met een benadering die gericht is op substantiële vermogensgroei. Toewijding en expertise vormen hierbij de perfecte combinatie voor succes.

Op dit moment zijn er nog [2] plaatsten beschikbaar !

Directe Antwoorden voor Veelgestelde Vragen

Wij werken samen met DGA’s en vermogende individuen die de ambitie hebben om een solide vastgoedportefeuille op te bouwen of uit te breiden. Wij passen de samenwerking aan op ieder ervaringsniveau.

Ons track record gecombineerd met een persoonlijke benadering, diepgaande marktkennis, toegang tot exclusieve vastgoedaanbiedingen en garantie op een eerste aankoop binnen 6 maanden, onderscheidt ons.

We zijn zeer selectief om de kwaliteit en effectiviteit van onze dienstverlening te waarborgen. De geschiktheid voor een samenwerking wordt bepaald tijdens een persoonlijke intake, waarbij we kijken naar uw specifieke behoeften en de mate waarin wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw doelstellingen. Deze intake helpt u en ons te bepalen of er een wederzijdse match is

Voor gedetailleerde informatie over onze aanpak, inclusief de kostenstructuur, nodigen wij u uit een gratis 30-minuten sessie met ons te boeken. Tijdens deze call ontdekt u hoe wij ons volledig inzetten voor het realiseren van serieuze doelstellingen, met een strategie die zich focust op stabiele resultaten en aanzienlijke vermogensgroei.

Exclusieve Blik: Ontdek Onze Impactvolle Aankopen voor Beleggers

Wooncomplex Capelle a/d IJssel

Transformatie, 120 appartementen

Bedrijfsverzamelcomplex Bavel

7 bedrijfsunits

Wooncomplex Rotterdam

Transformatie, 25 appartementen

Wooncomplex Hilversum

Transformatie, 38 appartementen

Wooncomplex Ede

Nieuwbouw, 63 appartementen

Wooncomplex Maastricht

40 appartementen

Wooncomplex Eindhoven

14 appartementen

Wooncomplex Nijmegen

18 appartementen

Wooncomplex Eindhoven

13 studio’s

Wooncomplex Breda

7 appartementen

Wooncomplex Eindhoven

17 appartementen

Zet de Eerste Stap: Plan Uw 30-Minuten Kennismakingscall met Onze Portefeuille expert

Op dit moment zijn er nog [2] plaatsten beschikbaar !

Meld u gratis aan

Wij bieden beleggingen aan die niet beschikbaar zijn op openbare marktplaatsen. Meld u gratis aan.